header_image
Advanced Search

0 € to 2,700,000 €

We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

0 € to 2,700,000 €

we found 0 results
Your search results

Almeria informatie

Oplysninger og fotografier fra Andalusië, Almeria Mojacar og på Costa de Almeria, Spanje.

andalucia_word

almeria-info

Akse mellem Europa og Afrika og mødested i Atlanterhavet og Middelhavet, eh denne regio blevet eftertragtet af mange forskellige kulturer gennem historien og forhistorie.

Regionen Andalusien har et overfladeareal på 87.268 km² og repræsenterer 17,3% af Spanien. Det er i sig selv, större einde lande som België, Nederland, Denemarken, Østrig Eller Schweiz.

Mangfoldigheden af landskaber og Geografisk terræn gever anledning til en række miljøer, der går fra Varmen i Guadalquivir-floden dalen igennem til frodige midten bjergområder, vulkanske landskaber såsom Tabernas ørkenen, og de ​​snedækkede tinder i Sierra Nevada.

Guadalquivir er Andalusiens vigtigste flod og brenger liv til mange områder i sin rejse på tværs af regionen. Ik Knap brand mil Kan du gå fra Alpine bjerglandskaber til tropiske områder på bredden af Middelhavet. Den andalusiske kyst strækker sig næsten 900 km og er Hjemsted voor et stort antal Byer og Strande, der er en fornøjelse bij besøge.

Hele ensemblet repræsenterer en vifte af attraktioner voor turister, der går fra imponerende monumenter i winkel Byer til typiske små landsbyer, som har ydet en konstant Kilde til inspiratie voor alle slakken kunstnere.

Andalusië i dag er en moderne regio med veludviklet infrastruktur. Det tilbyder en varm Velkomst til besøgende, og samtidig bevidst OM behovet ten modernisere og komme videre med tiden, det er også omhyggelig med bij tage sig af sine rodder og Bevare zonde importantcultural arv og monumenter, ARV af regionens forfædre.


Kommunikation

Regionens Netværk af hovedveje og motorveje dækker nu slechts eind 24,000 km.
Jernbanenettet har også om højhastighedslinjer: Sevilla-Cordoba-Madrid, som har Kort markt sinds 1992, og den nyligt indviede Malaga-Cordoba-Madrid linje.

Lufttrafikken i Andalusien har moderne, winkel Lufthavne, der tilbyder en vifte af flyvninger til og fra de største Spanske og europæiske Byer sammen med schurft destinationer rundt OM i verden.

Andalusiens strategiske positie på det mødested i Atlanterhavet og Middelhavet Gore sine havne, især Algeciras, större knudepunkter internationale skibsfart.

Andre havne som Huelva, Cadiz, Malaga og Almeria er grundlaget voor transport de winkel, mens den andalusiske kyst er også Hjemsted voor syvogtredive lystbådehavne; Sevilla har også forskellige flodhavne.

De ER alle ansvarlige ten generere en stor kommerciel og turisme Aktivitet.

Costa de Almeria

cabo_de_gata

Ligger lige zuiden van de Costa Blanca, mannen alligevel Kan være en verden bortset fra spanning og jag af de vigtigste turistområder og udviklingen Høj tæthed, der er begyndt bij forkæle schurft dele af Costa Blanca og Costa del Sol.

Costa de Almeria er et land af kontraster lige fra de afsondrede Vige i Cabo de Gata Nationaal Park, de Lange, Gyldne sandstrande Mojacar, Puerto Rey og Vera Playa, den hvidkalkede mauriske bjergskråning landsby Mojacar, den Blide skrånende dale i Cortijo Grande og den cakejes Orken Landskab i Tabernas og Almanzora regionen. Denne regio har eigen perfekt året rundt klima med de bedste Resultater i Hele Spanien voor varmt, onrechtmatige daad Vejr.

Smukke uspolerede Strande, majestætiske kyststrækninger og hvidkalkede bjerglandsbyer inviterer graven tot op opdage denne skjulte Fryd. Alle disse egenskaber har resulteret i Almeria blive en af de mest varierede provinser i Spanien, og tilsyneladende, en af Spaniens bedst bevarede hemmeligheder ” . Almeria er også cirka 2 timer fra den fabelagtige vinteren skisportssteder i Sierra Nevada!

Hvis du er på udkig efter en roligere Livsstil og Stadig inden voor rækkevidde af familie resorts såsom Mojacar, Vera Beach og Aguilas så dette Kan meget vel være det zone voor dig. Haar Kan du gå vandreture op rambla …… … bugtende op i bjergene … …. … Eller Soler sig på strandene … …. det er op til dig.

Ejendomssalg Almeria, Spanje. Nye One Stop ejendomsmæglere til Costa de Almeria echte estae salg.


Vis vores portefølje af villaer og lejligheder til salg.


Andalusië er den vigtigste feriemål voor Spanske statsborgere og en af de vigtigste destinationer voor oversøiske turister.

Velkommen til Andalusië. Velkommen til syd …