header_image
Advanced Search

0 € to 2,700,000 €

We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

0 € to 2,700,000 €

we found 0 results
Your search results

Almeria-Informationen

Info Stadt og Fotografier fra Andalusien, Almeria Mojacar og på Costa de Almeria, Spanien.

andalucia_word

Almeria-info

Akse mellem Europa og Afrika og mødested i Atlanterhavet og Middelhavet, äh denne Region blevet eftertragtet af mange forskellige kulturer gennem historien og forhistorie.

Regionen Andalusien har et overfladeareal på 87.268 km² og repræsenterer 17,3% af Spanien. Det er i sig selv, større Ende lande som Belgien, Holland, Dänemark, Østrig eller Schweiz.

Mangfoldigheden af landskaber og Geografisk terræn Geber anledning til en række miljøer, der går fra varmen i Guadalquivir-floden dalen igennem til frodige midten bjergområder, vulkanske landskaber Sasom Tabernas ørkenen, og de ​​snedækkede Zunder i Sierra Nevada.

Guadalquivir er Andalusiens vigtigste flod og Bringer liv til mange områder i sin rejse på kreuzes af regionen. Ich knap Brand mil kan du gå fra Alpine bjerglandskaber til tropiske områder på bredden af Middelhavet. Den andalusiske kyst strækker sig næsten 900 km og er Hjemsted für et stort antal byer og Strande, der er en fornøjelse bei besøge.

Hele ensemblet repræsenterer en vifte af Attraktioner für turister, der går fra imponerende monumenter i store byer til typiske små landsbyer, som har ydet en Konstant kilde til Inspiration für alle Schlacken kunstnere.

Andalusien i dag er en moderne Region med veludviklet infrastruktur. Det tilbyder en varm velkomst til besøgende, og samtidig bevidst om behovet bei modernisere og komme videre med tiden, det er også omhyggelig am tage sig af Sinus Rodder og Bevare sin med importantcultural arv og monumenter, regionens arv af forfædre.


Kommunikation

Regionens Netværk af hovedveje og motorveje dækker nu bloße Ende 24.000 km.
Jernbanenettet har også zu højhastighedslinjer: Sevilla-Córdoba-Madrid, som har Kort siden 1992 og den nyligt indviede Malaga-Cordoba-Madrid linje.

Lufttrafikken i Andalusien har moderne, speichern lufthavne, der tilbyder en vifte af flyvninger til og fra de største Spanske og Europæiske byer sammen med mange Zielorte rundt om i verden.

Andalusiens strategiske Position på det mødested i Atlanterhavet og Middelhavet rendern Sinus Havne, især Algeciras, større knudepunkter für internationale skibsfart.

Andre Havne som Huelva, Cadiz, Malaga og Almeria er grundlaget für de store Transport, Herren Höhle andalusiske kyst er også Hjemsted für syvogtredive lystbådehavne; Sevilla har også forskellige flodhavne.

De er alle ansvarlige bei generere en stor kommerciel og Turisme aktivitet.

Costa de Almeria

cabo_de_gata

Ligger lige syd für Costa Blanca, Männer alligevel kan være en verden bortset fra Stress og jag af de vigtigste turistområder og udviklingen høj tæthed, der er begyndt bei forkæle mange af dele og Costa Blanca Costa del Sol.

Costa de Almeria er et Land af kontraster lige fra de afsondrede vige i Cabo de Gata Nationalpark, de Lange, gyldne sandstrande Mojacar, Puerto Rey og Vera Playa, Den hvidkalkede mauriske bjergskråning landsby Mojacar, den Blide skrånende dale i Cortijo Grande og den Torre ørken landskab i Tabernas og Almanzora regionen. Denne Region har en perfekt året rundt klima med de bedste resultater i hele Spanien für varmt, unerlaubter Handlung Vejr.

Smukke uspolerede Strande, majestætiske kyststrækninger og hvidkalkede bjerglandsbyer inviterer graben til at opdage denne Skjulte Fryd. Alle disse egenskaber har resulteret i Almeria zu blive en af de mest varierede provinser i Spanien, og tilsyneladende, en af Spaniens bedst bevarede hemmeligheder ” . Almeria er også cirka 2 Timer fra den fabelagtige vinteren skisportssteder i Sierra Nevada!

Hvis du er på udkig efter en roligere livsstil og Stadig inden für rækkevidde af familie Resorts Sasom Mojacar, Vera Beach og Aguilas så dette kan meget vel være det område für dig. Her kan du gå vandreture op rambla …… … bugtende op i Bjergene … …. … Eller soler sig på strandene … …. det er op til dig.

Ejendomssalg Almeria, Spanien. Nye One Stop ejendomsmæglere til Costa de Almeria Echt estae salg.


Vis vores portefølje af villaer og lejligheder til salg.


Andalusien er den vigtigste feriemål für Spanske statsborgere og en af de vigtigste Zielorte für oversøiske turister.

Velkommen til Andalusien. Velkommen til syd …